Android

Miten asennan ohjelmiston?

Riippumatta siitä, omistatko ohjelmistolisenssin vai et, ohjelmisto ladataan puhelimeen Google Play -kaupasta. Ohjelmiston asennuksen jälkeen ohjelmisto rekisteröidään joko kokeiluversioksi tai ostetulla lisenssillä. Avaa Google Play -kauppa ja hae sovellusta nimellä. Puhelimesi opastaa asennuksen loppuun.

Ohjelmiston rekisteröinti?

Kun olet asentanut ohjelmiston puhelimeesi, avaa ohjelmisto. Tällöin ohjelmisto pyytää sinua rekisteröimään sovelluksen. Jos olet ostanut ohjelmistolisenssin, valitse ”Kyllä, käytössäni on ostettu tilauskoodi” ja etene näytön ohjeiden mukaan.

Jos haluat kokeilla ohjelmistoa etkä ole ostanut lisenssiä, valitse ”Ei, käytössäni ei ole ostettua tilauskoodia” ja etene näytön ohjeiden mukaan.

Miten tarkastan käytössäni olevan ohjelmistoversion?

Voit tarkastaa käytössäsi olevan ohjelmistoversion ohjelmiston ”Tietoja ohjelmasta” - tai ”Omat tiedot” -valikon kautta. Avattuasi ”Omat tiedot” -valikon, valitse ”Valikko” – ”Päivitä tiedot”.

Miten päivitän ohjelmiston?

Voit päivittää sovelluksen asentamalla sen uudelleen vanhan päälle Google Play -kaupan tai tekstiviestitilauksen kautta. Lisätietoja asennuksesta löydät käyttöohjeesta.

Voit myös asettaa puhelimesi päivittämään puhelimessasi olevat sovellukset automaattisesti, kun niihin on saatavana päivityksiä. Lisätietoja saat puhelimesi käyttöoppaasta.