Ultrapoint V4 Java -päivitykset

Päivitys soveltuu Ultrapoint V4 Java -version ohjelmistoihin.

HUOM! Java tuki on päättynyt 1.6.2017.

Päivittäminen

 1. Lähetä tekstiviestinä laitteen mukana tullut tilauskoodi sillä SIM-kortilla ja sillä puhelimella, jolla käytöt ohjelmistoa, Ultracom-palvelimelle numeroon 040 5931478. Esim. DOGPS 1234567 Huomioi, että dogps-sanan jälkeen tulee olla välilyönti.
 2. Hetken kuluttua saat paluuviestinä linkin, jonka lataamalla ohjelmisto asentuu puhelimeen. HUOM! Puhelimen "Viestit"-valikossa mahdollisesti oleva vanha latauslinkki, jonka olet saanut ohjelmistoa aikaisemmin asennettessa, ei sovellu päivitykseen.
 3. Asennus kysyy useita kysymyksiä, joihin vastaamalla "kyllä/jatka" ohjelmisto asentuu puhelimeesi.
 4. Asennus kysyy: "Korvataanko vanha versio 4.XX (x) uudella 4.xx (X)?" Vastaa "kyllä".
 5. Asennus kysyy: "Säilytetäänkö vanhat tiedot?" Vastaamalla "kyllä" säilyvät lataamasi kartat, sovelluksen asetukset sekä tallentamiesi laitteiden tiedot. Vastaamalla "Ei" poistuvat kaikki tallentamasi muutokset.
 6. Asennuksen jälkeen ohjelmisto on valmis käytettäväksi.
 7. Tarkat ohjeet ohjelmiston asentamiseksi löytyvät omistajan käsikirjasta.
 8. Jos päivitys ei onnistu, ota yhteyttä Ultracomin tekniseen tukeen p. 0600 94 151. Puhelujen hinnat ja aukioloajat

Ohjelmistolisenssin siirtäminen toiseen puhelimeen

Jos käytössäsi on vuonna 2009 tai sen jälkeen hankittu ohjelmistolisenssi, voit vaihtaa käyttämääsi puhelinta/tablettia vapaasti vaikka käyttöjärjestelmä vaihtuisi. Siirrä tällöin SIM-korttisi vanhasta puhelimestasi uuteen sekä lataa ja rekisteröi ohjelmisto omalla lisenssikoodillasi.

Jos käytössäsi on ennen vuotta 2009 hankittu ohjelmistolisenssi (DoGPS V2 tai V3), ohjelmistolisenssi tulee päivittää ennen kuin se voidaan ottaa käyttöön Windows Phone -, Android- tai kosketusnäytöllisessä Symbian-puhelimessa.
Voit hankkia päivityksen valtuutetulta Ultracom-jälleenmyyjältä. Päivitys maksaa 50 €, ja se sisältää Laaja-palvelupaketin vuodeksi.

Voit tilata päivityksen myös tekstiviestitilauksena.

 • Lähetä tekstiviesti "DOGPS PV" ilman heittomerkkejä numeroon 040 5931478.
 • Saat paluuviestinä laskun tiedot. Suoritettuasi laskun tilauskoodisi päivittyy V4-versioon. Päivitys kestää muutaman pankkipäivän ja maksaa 50 €. Päivitys sisältää LAAJA-palvelupaketin vuodeksi.
 • Saatuasi vahvistuksen päivityksestä poista vanha ohjelmisto puhelimesta ja lataa ohjelmisto uuteen puhelimeen omalla tilausnumerollasi.