Upoint (Liivi-GPS) -päivitykset

Sivulta löydät uusimmat ohjelmistopäivitykset Koira-GPS 2007–2010 -malliin. Ohjelmistoa ei tule yrittää ladata muihin laitteisiin. Ohjelmiston latausyritys väärään tuotteeseen voi aiheuttaa ohjelmiston jumiutumisen.

Päivittäminen

Noudata päivitysohjeita tarkasti. Jos sinulla on kysyttävää päivityksestä, voit ottaa yhteyttä Ultracomin tekniseen tukeen p. 0600 94151 tai jälleenmyyjääsi. Puhelujen hinnat ja aukioloajat

 1. Lataa Upointin akku täyteen.
 2. Käynnistä Upoint.
 3. Varmistu, että laite on hyvässä GSM-kentässä. GSM-kentän voimakkuus vaikuttaa päivityksen kestoon. Laitteen ei tarvitse olla satelliittiyhteydessä päivityksen aikana.
 4. Kun Upoint on käynnistynyt, lähetä laitteeseen normaali tekstiviesti, siitä puhelimesta ja sillä SIM-kortilla, johon olet asentanut Ultrapoint-ohjelmiston. Tekstiviesti "PIN,F,55,54," ilman heittomerkkejä.
  • F-kirjaimen tulee olla iso.
  • Välimerkit ovat pilkkuja.
  • Viestissä ei saa olla välilyöntejä.
  • PIN = "Laitteet" listalle asettamasi laitteen nelinumeroinen salasana.
  • Esimerkiksi: 0000,F,55,54,

  HUOM! Jotkin älypuhelinmallit voivat lisätä automattisesti viestiin välilyöntejä, jotka estävät komennon toiminnan. Tarkista ennen komennon lähettämistä, että viestissä ei ole yhtään välilyöntiä.
 5. ÄLÄ sammuta laitetta kesken päivityksen. Sammuttaminen voi jumittaa laitteen.
 6. Päivityksen aikana laitteen molemmat led-valot vilkkuvat satunnaisesti vuorotellen.
 7. Kun päivitys on valmis, molemmat led-valot jäävät palamaan yhtäaikaisesti. Odota vielä hetki varmistuaksesi, että päivitys on valmis.
 8. Sammuta Upoint virtakytkimestä ja lataa akku. Tämän jälkeen laite on valmis käytettäväksi. Jos kohta 9 ei toteudu pitkänkään ajan kuluttua, kokeile viedä moduuli parempaan GSM-verkkoon.
 9. Jos päivitys ei onnistu, ota yhteyttä jälleenmyyjääsi tai Ultracomin tekniseen tukeen p. 0600 94 151. Puhelujen hinnat ja aukioloajat

Ohjelmistoversion tarkastaminen

Voit tarkastaa laitteesi ohjelmistoversion seuraavasti:

 1. Lähetä pääkäyttäjän puhelimesta laitteen puhelinnumeroon normaali tekstiviesti "PIN,S," ilman heittomerkkejä.
  • S- kirjaimen tulee olla iso.
  • Välimerkit ovat pilkkuja.
  • Viestissä ei saa olla välilyöntejä.
  • PIN = "Laitteet" listalle asettamasi laitteen nelinumeroinen salasana.

Java-versio: Saat laitteeltasi normaalin tekstiviestin, jonka alussa oleva I,TX,Vxx, kertoo laitteesi version. xx=ohjelmanumero

Android-versio: Avaa Pro-ohjelmisto, jolloin näytölle avautuu pop-up-ikkuna, jonka ensimmäinen rivi kertoo laitteen ohjelmistoversion