Yleistä huoltoon lähettämisestä

Laitteesi huolletaan mahdollisimman pikaisesti. Huollon nopeuttamiseksi on tärkeää, että laitteen vikakuvaus, omat yhteystietosi sekä takuutodistus on liitetty lähetykseen. Täytä siksi aina huoltolomake ennen laitteen lähettämistä huoltoon. Kun liität lähetykseen mukaan oman puhelinnumerosi, saat tekstiviestin välityksellä tietoa laitteesi huollon edistymisestä.

Huollon sijaislaite (metsästystuotteet)

Jos viet laitteesi toimitettavaksi takuuhuoltoon jälleenmyyjälle, voit saada huollon ajaksi sijaislaitteen, jos jälleenmyyjällä on sijaislaitteita vapaana. Jälleenmyyjällä on oikeus veloittaa sijaislaitteen lainasta, jos laitteen takuu ei ole voimassa. Varmista sijaislaitteen saatavuus jälleenmyyjältäsi. Sijaislaitteita ei ole saatavana suoraan huollosta.

Huoltoon lähettämisen kustannukset

Jos laitteen takuu on voimassa, voit palauttaa laitteen postin asiakaspalautuskirjeenä. Asiakaspalautuksena voi toimittaa vain Ultracom Oy:n valmistamia tuotteita, joiden takuuaika on voimassa. Takuun ulkopuoliset laitteet on toimitettava omalla kustannuksella. Ultracom laskuttaa ylimääräiset toimituskulut, jos takuun ulkopuolinen laite on toimitettu Ultracomin kustannuksella.

Jos laitteesi takuu ei ole voimassa tai lähetät laiteen yhteydessä muita kuin Ultracomin myymiä tuotteita kuten puhelimen, lähetys tulee lähettää lähettäjän kustannuksella. Ultracom ei vastaa tällaisten lähetysten mahdollisesta katoamisesta tai rikkoutumisesta.

Jos kyseessä on maksullinen huolto ja olet toimittanut laitteesi huoltoon suoraan itse, laite palautetaan sinulle Matkahuollon bussiennakolla. Toimitus- ja pakkauskulut 18 € (sis. Matkahuollon bussiennakkopalkkion).

Jos olet toimittanut laitteesi huoltoon jälleenmyyjäsi kautta, voit lunastaa huolletun laitteesi jälleenmyyjältäsi.

Mikäli laitteen korjauksen kustannus ylittää 150€, ilmoitamme kustannuksista aina asiakkaalle, vaikka kustannusarviota ei ole pyydetty.
Erikseen tehdystä laitteen vian etsinnästä ja kustannusarvion tekemisestä veloitetaan 37,20 € + toimituskulut (esimerkiksi vakuutusyhtiön lausunnot).