Ajankohtaista

Ultracom Oy kesälomatiedote

Uutinen julkaistu 19.06.17 maanantai

Ultracom Oy:n henkilökunta viettää kesälomia 3.7.-30.7.2017 välisenä aikana.

  • Tehtaan puhelinvaihde ja huolto ovat suljettuina. Muiden huoltopisteiden yhteystiedot löydät tästä.
  • Ultracom tekninen sähköpostituki on kiinni 3.7 - 30.7 välisenä aikana.
  • Tekninen puhelintuki palvelee normaalisti. Katso tuen yhteystiedot ja hinnat tästä.

Ultracom Oy:n koko henkilökunta toivottaa asiakkailleen oikein mukavaa kesää.

Tiedote: Ultrapoint Symbian tuen päättyminen

Uutinen julkaistu 30.04.17 sunnuntai

30.4.2017 Tiedote Ultrapoint Symbian tuen päättymisestä

Ultrapoint ohjelmiston Symbian-version tuki päättyy 1.6.2017. Ohjelmiston latauslinkkiä ei voi tilata enää tämän jälkeen. Jo asennettujen Ultrapoint Symbian ohjelmistojen käyttöä voi edelleen jatkaa normaalisti. Lisätietoja antaa tekninen tukemme sähköpostitse: support@ultracom.fi

Muutos ei vaikuta Ultrapoint Android, Windows Phone ja Apple iOS versioihin, eikä laitteiden toimintaan.

Tiedote: Henry Paasikivi teknologiayhtiö Ultracomin toimitusjohtajaksi

Uutinen julkaistu 27.04.17 torstai

HENRY PAASIKIVI TEKNOLOGIAYHTIÖ ULTRACOMIN TOIMITUSJOHTAJAKSI

Ultracom Oy on nimittänyt toimitusjohtajaksi Henry Paasikiven 1.6.2017 alkaen.Paasikiven vastuualueena on Ultracomin teknologia tuotteiden sekä brändin kansainvälistymisen laajentaminen sekä globaalien markkinoiden avaaminen.

Ultracom on Kempeleläinen teknologiayritys, jonka päätuotteita ovat innovatiivisiin mobiiliteknologioihin perustuvat koiratutkat, Ultrapoint-karttaohjelmistot sekä eläinten seurantalaitteet. Uusimpana tuotteena Ultracom on lanseerannut Avius koiratutkan , joka haastaa edistyksellisellä teknologiallaan maailman johtavat tuotemerkit.

Paasikivi on toiminut mm. kahteen otteeseen Sako Oy:n toimitusjohtajana ja johtanut Sako - ja Tikka-tuotemerkit merkittäviksi kansainvälisiksi ampuma-ase brändeiksi erityisesti USA:n kovan kilpailun markkinoilla. Italialainen Beretta-konserni osti Sako Oy:n liiketoiminnan minkä jälkeen Paasikivi työskenteli tiiviisti Berettan ydinjohdon kanssa.

Paasikivi, innokas koiraihminen ja metsästäjä, muuttaa Ouluun vaimonsa ja kolmen koiransa kanssa.

” Ultracomilla on mahtava teknologia- ja innovaatio-tiimi. Uudet huipputuotteet, kuten Avius, mahdollistavat laajentumisen uusille markkinoille. Nyt tarvitaan näkyvyyttä ja positiivista aggressiivisuutta.” Paasikivi kommentoi.

Palveluiden käyttökatko 24.4.2017

Uutinen julkaistu 24.04.17 maanantai

Palvelimillamme on ajoitettu käyttökatko huoltotöiden vuoksi tänään 24.4 kello 16:30 - 21:30 välillä. Käyttökatko koskee kaikkia Ultrapoint-ohjelmiston sekä karjaseurantatuotteiden käyttäjiä.

Ultracom esittelypäivät

Uutinen julkaistu 24.04.17 maanantai

Ultracom Avius ja muut paikannustuotteemme esittelyssä torstaina 27.4. Raumalla Sissos Oy uuden myymälän avajaisissa, sekä Kokkolassa 29-30.4 Pohjanmaan Erä ja Puutarha 2017 messuilla HH-Sport osastolla yksi.